(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Játrové knedlíčky do hovězí polévky
Potřebné ingredience
20g másla, 1/2 vejce, 80g játry, sul, špetka pepře, asi 80g strouhanky
Postup přípravy
Játru odblanime a nameleme. Pak utřeme v misce máslo se solí a vejcem, přidáme játru , osolíme, opepříme a nakonec přidáme strouhanku. Rukou namočenou ve studené vodě děláme malé knedlíčky. Vhazujeme je do vaříci hovězí polévky a vaříme asi 10 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jbanca
(upraveno)
29. 8. 2013, 6:10
Nemám nic proti vašemu receptu......................jen nechápu slovo "játru" pacient jde na transplataci JÁTRY??????????NEBO JATER....,je to strašný název,sorry,ale musela jsem to napsat
LHL
(upraveno)
29. 8. 2013, 7:21
@jbanca
Paní je ze severní Moravy a u nás se slovo játra, játru apod běžně používá, fakt
navia
(upraveno)
29. 8. 2013, 15:33
@LHL
To jsem fakt nikdy neslyšela... taky mě to uhodilo do očí, ale věřím, že se to někde říká..u nás se říká vokurek a saláma... to taky spousta lidí nemůže rozdejchat.